Tankvervoer

Met onze tankwagens met meerassige opleggers vervoeren wij voor u onder meer sojaolie, palmolie en maïskiemolie. De wagens zijn voorzien van de nieuwste technieken, waardoor we snel kunnen laden en lossen. Dikkere vloeibare producten verpompen is voor ons geen probleem. Onze lobbenpomp weet daar wel raad mee.

Heeft u tijdelijke opslag nodig voor uw vloeibare producten? Wij beschikken over een handige tankopslag.

Stukgoedvervoer

Pallettransport is een andere specialiteit van De Greef Transport. Wij vervoeren bijvoorbeeld zakken veevoer en kunstmest. Dankzij een Kooi-Aap (meeneemheftruck) kunnen wij deze producten eenvoudig in een loods of schuur lossen. Dat scheelt u weer tijd.

Voor het stukgoedvervoer beschikken wij over tautliners voorzien van schuifkap en ondervouwklep. Ook kastenopleggers met achtersluitklep of ondervouwklep behoren tot ons wagenpark.

Walking floor vervoer

Walking floor vervoer is ideaal voor het transport van bijvoorbeeld uw pokon, compost en afvalproducten. Onze opleggers hebben een laadruimte van 93 m3. Dankzij een innovatief systeem is het mogelijk om binnen tien minuten een complete vracht te lossen. Ook laden gaat eenvoudig en snel. De opleggers zijn voorzien van klapbalken, waardoor zelfs lange lengtes geen probleem zijn.

 
cefetra
duyniebeuker
fflogistics
 
H├Âlscher-Severins